nasharik
Вівторок, 19.09.2017, 17:11

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід

» Меню сайту

» Розваги,відпочинок

» Категорії розділу
Огірки [10]
Помідори [10]
Перець [10]
Баклажани [10]
Гриби [14]

» Форма входу

» На нашому сайті

» Кнопка сайту
Сайт цікавої інформації

» Цей день в історії

» Калькулятор

» Інтернеттест

» Реклама

» Інформери
Курсы наличного обмена на сегодня

Головна » Статті » Консервування » Гриби

Мариновані гриби

Найбільш придатні для маринування такі види грибів: білі, лисички, рижики, підгрузди та ін. Гриби добре промивають і варять у слабо підсоленій воді. Тривалість варіння для різних видів грибів різна: для грибів білих—10, для лисичок — 15 і для. різних видів груздів —8 хв.-

Зварені гриби охолоджують, укладають у банки і заливають попередньо прокип'яченою і охолодженою маринадною заливкою, приготовленою у такому співвідношенні: 1 л води, З0 г оцту, сіль за смаком і прянощі — лавровий лист, гвоздика, чорний і запашний перець тощо. Зверху гриби придавлюють гнітом, банки закривають пергаментним папером, обв'язують шпагатом і ставлять у холодне місце.

Категорія: Гриби | Додав: hacker (29.09.2013)
Переглядів: 463 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
» Погода

» Новини

» Перевести сайт

» Котра година?

» Пошук

» Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

» Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 79

» Міні-чат
200

» Друзі сайту
Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ сайт Ділові Дунаївці Сайт Чорнянської ЗОШ Нафаня - сайт для родителей и их малышей Петриківська СЗШ

» Каталоги, рейтинги
Каталог сайтов. Зарегистрировать сайт бесплатно в каталог сайтов Каталог веб ресурсів Каталог сайтов

» Хмарка тегів

» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Счетчик PR-CY.Rank
Copyright MyCorp © 2017