Маслюки, мариновані з зеленою цибулею. - Гриби - Консервування - Каталог статей - Сайт цікавої інформації
nasharik
Четвер, 08.12.2016, 22:07

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід
» Меню сайту

» Розваги,відпочинок

» Категорії розділу
Огірки [10]
Помідори [10]
Перець [10]
Баклажани [10]
Гриби [14]

» Форма входу

» На нашому сайті

» Кнопка сайту
Сайт цікавої інформації

» Цей день в історії

» Калькулятор

» Інтернеттест

» Реклама

» Інформери
Курсы наличного обмена на сегодня

Головна » Статті » Консервування » Гриби

Маслюки, мариновані з зеленою цибулею.
А якщо законсервувати гриби маслюки з зеленою цибулею та хроном, тоді заготовка буде мати неперевершений смак! Головне брати криничну воду, а якщо Ви живете в місті, тоді фільтровану, тому що з води, що просто з під крана, буде не той смак.

Інгредієнти:
- 500 грамів очищених маслюків,
- 1 лавровий лист,
- 2 столові ложки солі,
- 1,2 літра фільтрованої води,
- половину столової ложки цукру,
- 1,5 столові ложки оцту 7%,
- гілочку кропу,
- 3 зубчики часнику,
- 2 пучки зеленої цибулі,
хрін.

У велику каструлю викладіть лавровий лист, сіль і 1,2 літра холодної фільтрованої води.
Доведіть воду до кипіння і додайте очищені і промиті гриби.
На сильному вогні варіть маслюки 15 хвилин.
В цей же час починайте стерилізувати банки і кришки, на цю процедуру буде потрібно близько 15-20 хвилин.
Приготуйте маринад.
Спробуйте киплячу воду на смак, перевірте, чи достатньо солі. Додайте цукор і оцет, знову спробуйте. Смак повинен бути ненасиченим кисло-солодким. Варіть маринад ще 10 хвилин на сильному вогні. Перед закінченням варіння додайте в каструлю парасольки кропу, нарізані на шматочки 4-5 сантиметрів, зубки часнику і зелену цибулю, нарізану так само, як і кріп.
Очистіть і обшпарте окропом маленький шматочок хрону, додайте його в розсіл і зніміть каструлю з вогню.
За допомогою ополоника розкладіть гриби разом з маринадом по стерилізованим банкам.
Відразу щільно закупорьте всі банки і переверніть їх, укутайте ковдрою і перевірте, чи не виходить рідина, якщо маринад просочується, то закрийте кришки щільніше.
Через 8-10 годин приберіть гриби в прохолодне місце.
Категорія: Гриби | Додав: hacker (29.09.2013)
Переглядів: 335 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
» Погода

» Новини

» Перевести сайт

» Котра година?

» Пошук

» Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

» Наше опитування
Україні варто хилитися до:
Всього відповідей: 112

» Міні-чат
200

» Друзі сайту
Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ сайт Ділові Дунаївці сайт села Міцівці Сайт Чорнянської ЗОШ Нафаня - сайт для родителей и их малышей Петриківська СЗШ

» Каталоги, рейтинги
Каталог сайтов. Зарегистрировать сайт бесплатно в каталог сайтов Каталог веб ресурсів Каталог сайтов

» Хмарка тегів

» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Счетчик PR-CY.Rank
Copyright MyCorp © 2016