Стерилізовані гриби у томатному соусі - Гриби - Консервування - Каталог статей - Сайт цікавої інформації
nasharik
Четвер, 08.12.2016, 22:06

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід
» Меню сайту

» Розваги,відпочинок

» Категорії розділу
Огірки [10]
Помідори [10]
Перець [10]
Баклажани [10]
Гриби [14]

» Форма входу

» На нашому сайті

» Кнопка сайту
Сайт цікавої інформації

» Цей день в історії

» Калькулятор

» Інтернеттест

» Реклама

» Інформери
Курсы наличного обмена на сегодня

Головна » Статті » Консервування » Гриби

Стерилізовані гриби у томатному соусі

Такі гриби є справжнім делікатесом, особливо, якщо для приготування використані зовсім молоді і ніжні білі гриби.

Спочатку гриби припускають у власному соку і в олії до м'якості. Окремо підігрівають томат-пюре, добре розмішують і на кожний кілограм томату додають 20 г солі і З0—50 г цукру.

Приготовлений таким чином гарячий томат-пюре змішують з провареними грибами. Всю масу підігрівають і розкладають у банки. Для приготування 1 кг суміші потрібно 60 г грибів, 400 г томату-пюре і З0—50 г олії. Можна додати також лавровий лист і оцет за смаком.

Гриби стерилізують при температурі 105 °С протягом 80—90 хв (для банок місткістю 0,5 л).

Категорія: Гриби | Додав: hacker (29.09.2013)
Переглядів: 522 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
» Погода

» Новини

» Перевести сайт

» Котра година?

» Пошук

» Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

» Наше опитування
Україні варто хилитися до:
Всього відповідей: 112

» Міні-чат
200

» Друзі сайту
Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ сайт Ділові Дунаївці сайт села Міцівці Сайт Чорнянської ЗОШ Нафаня - сайт для родителей и их малышей Петриківська СЗШ

» Каталоги, рейтинги
Каталог сайтов. Зарегистрировать сайт бесплатно в каталог сайтов Каталог веб ресурсів Каталог сайтов

» Хмарка тегів

» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Счетчик PR-CY.Rank
Copyright MyCorp © 2016