Стерилізований салат з грибів - Гриби - Консервування - Каталог статей - Сайт цікавої інформації
nasharik
Субота, 03.12.2016, 11:35

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід
» Меню сайту

» Розваги,відпочинок

» Категорії розділу
Огірки [10]
Помідори [10]
Перець [10]
Баклажани [10]
Гриби [14]

» Форма входу

» На нашому сайті

» Кнопка сайту
Сайт цікавої інформації

» Цей день в історії

» Калькулятор

» Інтернеттест

» Реклама

» Інформери
Курсы наличного обмена на сегодня

Головна » Статті » Консервування » Гриби

Стерилізований салат з грибів

Салат приготовляють з свіжих, солених або маринованих грибів. Для цього використовують такі види грибів: білі, маслюки, підберезники, печериці, лисички, опеньки тощо. До 10 кг очищених і промитих грибів додають 0,5 кг ріпчастої цибулі і 0,3—0,5 кг олії. Салат заливають маринадною заливкою, приготовленою за такою рецептурою, г: вода — 5 л, сіль—150, оцтова кислота 3 %-на — 50, лавровий лист — 2, чорний перець — 2, гвоздика — 2, кориця — 2.

Приготовлений з грибів салат укладають у банки місткістю 0,5 л, заливають маринадом і стерилізують протягом 25 хв при температурі 100°С.

Категорія: Гриби | Додав: hacker (29.09.2013)
Переглядів: 416 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
» Погода

» Новини

» Перевести сайт

» Котра година?

» Пошук

» Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

» Наше опитування
Що очікує Україну з новим призедентом?
Всього відповідей: 94

» Міні-чат
200

» Друзі сайту
Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ сайт Ділові Дунаївці сайт села Міцівці Сайт Чорнянської ЗОШ Нафаня - сайт для родителей и их малышей Петриківська СЗШ

» Каталоги, рейтинги
Каталог сайтов. Зарегистрировать сайт бесплатно в каталог сайтов Каталог веб ресурсів Каталог сайтов

» Хмарка тегів

» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Счетчик PR-CY.Rank
Copyright MyCorp © 2016