Тушковані стерилізовані гриби - Гриби - Консервування - Каталог статей - Сайт цікавої інформації
nasharik
Субота, 03.12.2016, 11:35

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід
» Меню сайту

» Розваги,відпочинок

» Категорії розділу
Огірки [10]
Помідори [10]
Перець [10]
Баклажани [10]
Гриби [14]

» Форма входу

» На нашому сайті

» Кнопка сайту
Сайт цікавої інформації

» Цей день в історії

» Калькулятор

» Інтернеттест

» Реклама

» Інформери
Курсы наличного обмена на сегодня

Головна » Статті » Консервування » Гриби

Тушковані стерилізовані гриби

Відбирають свіжі гриби, досить міцні і добре очищені. їх промивають та обчищають від шкірочки, після чого знову обмивають водою. Крупні гриби ріжуть невеликими кусочками, потім солять, додають ріпчасту цибулю, чорний перець, олію і тушкують до м'якості. Тушковані гриби укладають у банки ще гарячими, заливають соком, у якому вони тушкувались, а потім банки закатують.

Для банок місткістю 1,0 л потрібна така кількість сировини, г: гриби тушковані — 700, олія—100, сіль—20, цибуля ріпчаста — 50, чорний перець — кілька горошин.

Гриби, стерилізують 90 хв при температурі 105 °С.

Категорія: Гриби | Додав: hacker (29.09.2013)
Переглядів: 365 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
» Погода

» Новини

» Перевести сайт

» Котра година?

» Пошук

» Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

» Наше опитування
Ви частіше спілкуєтеся?
Всього відповідей: 104

» Міні-чат
200

» Друзі сайту
Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ сайт Ділові Дунаївці сайт села Міцівці Сайт Чорнянської ЗОШ Нафаня - сайт для родителей и их малышей Петриківська СЗШ

» Каталоги, рейтинги
Каталог сайтов. Зарегистрировать сайт бесплатно в каталог сайтов Каталог веб ресурсів Каталог сайтов

» Хмарка тегів

» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Счетчик PR-CY.Rank
Copyright MyCorp © 2016