Варення з груш (грушеве варення) - Груша - Варення - Каталог статей - Сайт цікавої інформації
nasharik
Четвер, 08.12.2016, 22:10

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід
» Меню сайту

» Розваги,відпочинок

» Категорії розділу
Полуниця [4]
Вишня [5]
Груша [5]
Яблука [5]

» Форма входу

» На нашому сайті

» Кнопка сайту
Сайт цікавої інформації

» Цей день в історії

» Калькулятор

» Інтернеттест

» Реклама

» Інформери
Курсы наличного обмена на сегодня

Головна » Статті » Варення » Груша

Варення з груш (грушеве варення)

Варення з груш (грушеве варення)

Для варення вибирають трохи недозрілі груші з щільною тканиною, так як м'які груші розварюються і втрачають форму. Відібрані груші миють, очищають від шкірки, нарізають часточками (дрібні можна використовувати цілком), видаляють насіннєве гніздо, а потім бланшируют в киплячій воді не більше 15 хв.

До бланшування нарізані груші тримають в 0,1%-ном розчині лимонної кислоти (1 г кислоти на 1 л води). Підготовлені часточки поміщають в емальований таз або в каструлю і заливають гарячим (температура 80-85 ° С) цукровим сиропом 50%-ної концентрації (600 г води і 600 г цукру на 1 л сиропу). На 1 кг груш готують 1 л сиропу. Для сиропу рекомендується використовувати воду, в якій бланшувати груші. У неї додають цукор, кип'ятять 10-15 хв, додають лимонну слоту (2 г на 1 л сиропу), фільтрують і знову доводять до кипіння. Після заливки груш сиропом суміш витримують 6 ч. На 1 кг підготовлених груш беруть 1,2 кг цукру. З цукру, що залишився після приготування сиропу 50%-ної концентрації, готують сироп 75%-ної концентрації (на 150 г цукру 50 г води) і додають його перед кожною варінням. Після першої заливки груш сиропом їх витримують 8 ч. Таким же чином проводять другу і третю варіння.

При четвертої варінні варення уварюють до до готовності. В кінці першої варіння температура кипіння сиропу повинна бути 102,5 ° С. в кінці другої-103, третьої-104, 2, четвертої - 105. Готове кипляче варення викладають в сухі підігріті банки і герметично закупорюють. Якщо варення розфасовують без герметичної укупорки, то температура кипіння сиропу в кінці четвертої варіння повинна бути 108 ° С.

Категорія: Груша | Додав: hacker (30.06.2013)
Переглядів: 2706 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
» Погода

» Новини

» Перевести сайт

» Котра година?

» Пошук

» Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

» Наше опитування
Чи варто людям робити добро?
Всього відповідей: 100

» Міні-чат
200

» Друзі сайту
Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ сайт Ділові Дунаївці сайт села Міцівці Сайт Чорнянської ЗОШ Нафаня - сайт для родителей и их малышей Петриківська СЗШ

» Каталоги, рейтинги
Каталог сайтов. Зарегистрировать сайт бесплатно в каталог сайтов Каталог веб ресурсів Каталог сайтов

» Хмарка тегів

» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Счетчик PR-CY.Rank
Copyright MyCorp © 2016